I husetInde i husetLidt af hvert

Plankebordet – det naturlige samlingspunkt

Hvis du gerne vil have et hjem med plads til en masse gæster og socialt samvær, er det en god idé at investere i et plankebord. De stilrene borde passer nemlig ind i de fleste hjem, og samtidig er de så robuste, at de godt kan holde til mange gæster. 

Et hjem med plads til alle

Der er stor forskel på, hvordan vi ønsker, at vores hjem skal være. Nogle mennesker vil for eksempel helst have et sted, hvor de kan trække sig tilbage og være alene, mens andre gerne vil have huset fuld af gæster. Uanset hvad du bedst kan lide, kan et plankebord passe ind i dit hjem.

Naturplank fås nemlig i flere forskellige størrelser, og dermed er der både plads til store og små selskaber. I mange tilfælde vil et plankebord blive det naturlige samlingspunkt, fordi der her er mulighed for at alle familiens medlemmer kan være med.

Plankeborde i god kvalitet

Når du køber et plankebord, kan du godt forvente, at du køber et kvalitetsbord. Typisk vil du se dette afspejlet i prisen, men det er ikke nødvendigvis en dårlig idé at bruge mange penge på kvalitet. Køber du et plankebord, kan du nemlig godt forvente at bordet holder i mange år.

Hvis du køber et billigt bord, sparer du naturligvis nogle penge i første omgang. Et billigt bord vil dog ofte være i dårligere kvalitet, og derfor er der større chance, for at du skal skifte dette bord ud. Således skal du ud at bruge penge igen, og derfor er det ikke sikkert, at du i sidste ende sparer penge ved at købe et billigere bord.

Vælg et plankebord, der passer til din stil

Et plankebord er naturligvis ikke bare et plankebord. Der findes nemlig mange forskellige muligheder for former og farver. Således kan du tilpasse dit plankebord, så det passer til din bolig.

Blandt andet kan du vælge mellem flere forskellige træsorter, og derudover har du mulighed for at trække på parametre som form og farve. På den måde kan du garanteret få et plankebord, som du bliver rigtig glad for.

Et plankebord binder rummet sammen

Ved at købe et plankebord, vil du sandsynligvis opleve, at dit rum bliver bundet sammen på en helt anden måde. Et flot plankebord kan nemlig godt bære at stå i midten af et rum. Hertil kan det desuden være smukt med et gulvtæppe samt nogle lækre stole.

Vil du for alvor skabe sammenhæng i din bolig, er det en god idé at finde detaljer i samme farve som dit plankebord. Det kan for eksempel være nogle skabe eller en fin skammel. Ved at indrette med elementer, der passer sammen, kan det være lettere for øjet at finde ro. Dermed skabes der en afslappet stemning i din bolig.