Sådan undgår du striber, når du pudser vinduer

Der er ikke noget værre end at have brugt en hel eftermiddag på at pudse vinduerne og så bagefter opdage, at ens vinduer nu er fuld af striber fra det gamle indtørrede sæbevand

Her får du nogle tips til hvordan du fremover kan undgå grimme striber på dit vindue.

Lær hvordan du gør det ordentligt

Der er masser af information at finde på nettet og alle mulige forskellige former for temaer – inklusiv rengøring. Her kan du derfor hurtigt finde frem til detaljerede guides om, hvordan du rengør og pudser dine vinduer på den helt rette måde.

Når du først har fået det lært, så kan du gå i gang med det samme og øve dig. Hvis ikke du går i gang med at øve dig, så ender det bare med, at du ikke får lært det ordentligt og glemmer det igen. Og så er du tilbage fra hvor du startede med stribede og grimme (men rene) vinduer.

Så lav lige en hurtig søgning på nettet og find pudsekluden og en spand varmt vand frem. Kom i gang med at pudse dine vinduer på den rette måde.

Hyr professionel hjælp

Hvis du gerne vil have helt skinnende rene vinduer og ikke gider til at lære at gøre det selv, så kan du også altid hyre professionel hjælp til at klare det.

Der er så mange ting i dag som vi skal tage os af i hjemmet; græsplænen skal slås, hækken skal klippes og haven skal holdes. Ovnen skal gøres rent, tøjet skal vaskes og så videre. Det hele kan fortsætte og som regel har vi alle en lang liste med ting inde i hovedet, som vi skal huske at gøre inden måneden er omme. Og næste måned kan vi starte forfra med den liste.

Hvad med at fjerne en af tingene på den liste? I stedet for selv at pudse dine vinduer – og måske ende ud med stribede vinduer som resultat – så kan du hyre en professionel vinduespudser.

https://www.faapudset.dk/ kan du finde et godt tilbud på en professionel vinduespudser, som hurtigt kan hjælpe dig allerede i dag. Prøv at tage et kig og undersøg om de få penge det koster, ikke vil være det værd i sidste ende.