I husetPå huset

GSM alarm – Forskellige alarmsystemer

Skal du have en tyverialarm til dit private hjem, fritidsbolig eller mindre erhverv. Så læs med her og bliv lidt klogere, inden du går ud og investere dine penge, i et af de forskellige Alarmsystemer der er på marked.

Tyverialarm gør det selv løsninger

[På mobil drej da smartphone i vandret stilling for at se nedstående billeder og tekster korrekt]Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

Hvilket alarmsystem skal jeg vælge

Hvis man kigger på de forskellige alarmsystemer der er på marked. Så er der i store træk, 2 forskellige typer set med mine øjne.

Den ene type er der, hvor du hyre og betaler et firma, for at holde øje med din bolig. Og med denne løsning, følger der et månedligt abonnement med.

Det eneste du i store træk skal gøre, hvis du vælger denne løsning er. At betale en abonnements pris hver måned, og så klarer systemet/ firmaet resten. Og det kan være den rigtige løsning for mange men…

Hvis du derimod vælger en løsning som TrueGuard PRO+ alarm, så får du en alarm, som i store træk kan det samme. Og måske endda lidt mere. Men hvor den store forskel er, at du selv skal sætter alarmen/ systemet op (eller hyre en til at gøre det for dig). Og så skal der sættes nogle telefon nummerer ind i systemet, som alarmen skal kalde op til, hvis der kommer indbrud. Og systemet kan også sende billeder af tyven, som bliver taget med kamera sensor, hvis man vælger en model med denne funktion.

Og når det hele er sat op, så kan du styre det igennem en app, og ellers skal du ikke gøre mere.

Bliver der indbrud, så får du besked og sendt billeder af tyven. Og du kan så sende naboen over, eller ringe til politiet og sige, at der er indbrud i dit hjem, og hvis tyven når væk inden politiet kommer. Så har du nu foto materiale du kan videregive til politiet, og så bliver det meget nemmere at finde tyvene. Da politiet tit har kendskab til de forskellige tyveknægte i forvejen, og ud fra foto materiale kan de udpege gerningsmanden.

Hvad koster alarmsystemer

Ja der er selvfølgelig nogle forskellige priser, på disse 2 alarm typer som jeg beskriver her. Og hvor man måske kan lade sig lokke, af den første type med et fast abonnent, der typisk koster 250kr og opefter om måneden, alt efter hvilken funktioner systemet skal kunne som f.eks. at tage billeder af tyven osv. Så koster det som regel ekstra.

Hvis man derimod vælger gør det selv pakken. Så kan man få sådan en pakke, med mulighed for at tage foto af tyven, for rundt regnet 3800kr. Og så kan man da godt sige 250kr er billigere.

Jeg har selv sådan en gør det selv løsning. Og denne købte jeg tilbage i 2008, og jeg har den endnu. Men det er dog en løsning uden kamera, så der har jeg selv tilkøbt 4 kameraer der tilsluttes min egen server. Og derfra kan jeg gå på, og se live video med lyd hvis alarmen går.

Ja man kan mange ting med disse gør det selv pakker. Og hvis vi snakker prisen. Ja så kan vi jo for sjov prøve at udregne, hvad det ville havde kostet mig, hvis jeg havde købt et alarm abonnement for 11 år siden, til 250kr pr måned. Ja det ville svare til, 250kr hver måned i 12 måneder som er = 3000kr. Og så ganger man det med 11 år, som så er = 33.000kr. Og mit alarm system kostede nok mellem 2000-4000kr. Ja må indrømme kan ikke helt huske prisen da det er en del år siden.

Men der er vist ingen tvivl om, hvad der er den billigste løsning. Men ja det kræver også, man synes det er lidt sjovt at rode med. Og har modet på, at kaste sig ud i sådan en gør det selv løsning. Men jeg er ikke i tvivl om, hvad jeg ville vælge …. Er du?

Du kan tjekke videoen herunder ud, og lære lidt mere om denne “Tyverialarm – gør det selv pakke”