Haven

Hold en sjov havefest til sommer

Hvad er der ved at have en flot have, hvis du ikke bruger den?

Hvis du har brugt tid og energi på at gøre din have til et lækkert sted, bør du også udnytte det.

Her kan du få nogle gode tips til, hvordan du kan holde en super havefest, når vejret er til det.

Sørg for lækker mad

En af de ting, som de fleste forbinder med havefester, er grillmad – så det skal du naturligvis have styr på.

Ligegyldigt om du vil lave en steg på grillen eller en masse forskellige stykker kød, vil det uden tvivl falde i gæsterne smag. En af de bedste ting ved at grille til havefesten er, at duften og stemningen vil sprede sig til alle gæsterne – og aftenen vil starte helt perfekt.

Husk også, at du sagtens kan tilberede andet end kød på din grill. Der findes hundredvis af lækre opskrifter på grillet tilbehør.

Når der er styr på den lækre mad fra grillen, skal der naturligvis nogle smagfulde drikkevarer til. Herunder kan du læse mere om den populære drink – Gin Hazz.

Gin Hass og andre lækre drikkevarer

Du vil ofte servere vin, øl og sodavand til maden. Men når maden er gemt væk, bør du servere nogle friske drinks. Dette kan for eksempel være en Gin Hass.

Her får du en god opskrift, som du let kan lave, så dine gæster kan nyde en Gin Hazz, der smager helt fantastisk.

  • 4 Cl gin
  • 10 CL lemon sodavand
  • 2 CL mango sirup
  • Is

Lyder det som noget for dig og dine gæster? Du kan faktisk gøre det endnu lettere for dig selv. Hvis du gerne vil modtage disse produkter som en samlet pakke, så tag et kig på en Gin Hass pakke. Med denne pakke bliver det super let at lave lækre Gin Hazz til din gæster. Og hvis du kender en gin-elsker, kan en Gin Hass pakke også være den helt perfekte gaveide til både jul og fødselsdag.

Musik, lys og stemning

Når alle gæsterne er mætte og sidder og nyder en lækker Gin Hazz, er det nødvendigt, at der bliver skabt den helt rette stemning, hvis festen skal fortsætte i haven indtil den lyse morgen. Dette kan du gøre gennem to forskellige metoder.

For det første skal der spille musik. Og musik i sig selv er ikke nok – det skal være den helt rigtige musik. Det skal være en genre og stil, som passer til gæsterne, og som hverken er for stille eller for vild.

For det andet kan du med fordel arbejde med lyssætningen. Hvad med nogle levende lys, fakler eller en lyskæde?
Hvis du serverer de rigtige ting, spiller god musik og har styr på lyset, vil du uden tvivl skabe en fed stemning og en mindeværdig aften i haven.