HavenI husetTing til haven

Oplevelsesgaver til hele familien

Mange familier i dag mangler ikke noget. Og derfor er det også tit svært at finde på gaver, når man når til fødselsdage og andre mærkedage og højtider.

Det vi har gjort i vores familie er, at vi er begyndt at sætte fokus på oplevelsesgaver, i stedet for fysiske gaver som legetøj, tøj osv.

Herunder vil jeg beskrive et lille udsnit, af nogle gode forslag til oplevelsesgaver, hvis du også står og skal til at købe en gave til et familiemedlem, en ven, eller en god bekendt.

Du kan selv gå på oplevelses gavejagt her:
https://gaveinspiration.dk/gavetyper/oplevelsesgaver/

Oplevelsesgaver til mor

  • Man kan bestille hende en træningstur på Segway. Som helt sikkert vil være en sjov og lærerig oplevelse.
  • Eller hvad med et Luksus wellness på Læsø. Som helt sikkert er en gave de fleste kvinder vil elske!
  • Er budgettet ikke så stort, så kan Ridning i dyrehaven også være en god oplevelse. Fundet til 220kr.

Til far kan oplevelsesgaven være

  • En gave til far kunne være Djævleræs. Ja lige som du måske husker Zulu Djævleræs.
  • Er han mere til højder kan det jo være en Helikoptertur eller Bridgewalking på Lillebæltsbroen.
  • En prøvetur i en DTM racerbil (enhver mands drøm).

Mange fine oplevelsesgaver  til børnene

  • En klatretur i det et klatring center, som i dag findes mange steder. Og mange børn elsker at udfordre sig selv.
  • Er barnet over 7 år kunne Bodyflight i Vindtunnel være en super gave, som barnet helt sikkert vil elske, og fortælle alle sine venner omkring!
  • Det kunne også være et bagekursus for børn og Voksne

Der findes rigtig mange muligheder, indenfor oplevelsesgaver både til voksne og børn . Og det er efter min mening, en rigtig god måde at give et andet menneske en gave på. Da det beriger personen i en eller anden grad. Hvor et stykke legetøj tit bliver leget med, i en kort eller længere periode, og derefter glemmer barnet alt om dette stykke legetøj. Og det samme med et stykke tøj. Der bruger man trøjen/ bukserne meget i starten,  og i  sært hvis man er rigtig glad for trøjen/ bukserne. Men som tiden går bliver dette stykke tøj brugt mindre og mindre. Og en dag holder man op med at bruge dette stykke tøj, enten fordi det er blevet slidt og misfarvet. Eller fordi man har fået noget nyt, man er blevet endnu mere glad for.

Men det der er anderledes med oplevelsesgaver er, at de kan printe sig i hukommelsen forever.  Fordi man netop bruger alle sine sanser, når man er ude at få en på opleveren. Og virkeligheden er bare, at når du bruger mange af dine sanser på en gang. Så lagre du bedre dine oplevelser. Da du pludselig kan huske musikken der blev spillet. Eller duften der var i luften. Eller det du fik på armen der klistrede helt vildt osv.

Så oplevelsesgaver er efter min mening, en rigtig god gave både til børn og voksne. Og de findes i alle prisklasser, så vi alle kan være med.

God oplevelse derude 🙂