I husetLidt af hvert

Sådan finder du et kvalitetssikret malerfirma i Hjørring

Skal du have udført en opgave af en malermester i Hjørring eller maler i Nordjylland? Det er ikke helt lige meget, hvilket malerfirma du vælger, da det både har betydning for kvaliteten af arbejdet, tidsfristen på arbejdet samt ikke mindst prisen på arbejdet. Er du også klar over, at du bør kigge efter sikkerhedsgarantier, når du kigger efter din næste maler i Nordjylland? Læs med her og bliv klogere.

Husker du at tjekke op på sikkerheden for den kvalitet, malerfirmaet slår sig på?

Når du skal vælge maler. Så er det vigtigt, at du kigger efter, om firmaet er:

  • Medlem af Danske Malermestres Garantiordning
  • Medlem af Håndværkernes Ankenævn

Dette betyder nemlig, at firmaet står ved det, de laver, og at du derfor kan forvente den bedste kvalitet og et godt stykke udført arbejde. Skal du have udført en lang række opgaver, så vær også opmærksom på, om malermesteren har speciel ekspertise inden for områderne. Ved at vælge et større firma med mange år på bagen, har du også større mulighed for at malerfirmaet har medarbejdere med speciel ekspertise inden for de forskellige områder, og du kan derfor nyde godt af et rigtigt godt tilbud ved at få mange opgaver udført af samme firma uden at være bange for, at det går ud over kvaliteten.

Her finder du et yderst professionelt malerfirma i Hjørring med kvalitetsgaranti

Et eksempel på rigtig professionelt malerfirma i Hjørring er Kaj Vejby og Søn. Malerfirmaet har rødder tilbage til 1964. Der er derfor tale om et veletableret og stolt malerfirma, der brænder for det, de laver. Derfor er de også medlem af de to ovennævnte ordninger, og med de mange års erfaring har de også haft mulighed for at tilegne sig den nødvendige ekspertise inden for de forskellige områder. De tilbyder blandt andet:

  • Sprøjtelakering
  • Facaderenovering
  • Gulvbehandling
  • Vægmaling uden overfladebehandling
  • Behandling af lofter
  • Bladguld

Ud over disse områder, så udfører de også andre former for arbejde såsom at opsætte akustiklofter eller opsætte brandhæmmende. Du har altså her et malerfirma, der kan klare alle tænkelige opgaver inden for malerarbejde – hvad end det er ude på terrassen, facaden eller inde i huset. Har du lige købt hus, er det derfor en oplagt mulighed for at få hele huset shinet op, så det kommer til at fremstå helt nyt og i den stil, som du ønsker.

Et godt tilbud på malerarbejde

Ud over kvaliteten, så slår Kaj Vejby og Søn sig nemlig også på at kunne levere ægte nordjyske priser, der selvfølgelig står på et godt tilbud, og jo mere du skal have lavet, jo bedre en pakkeløsning kan du få lavet. Du kan altid ringe til dem og bede om et helt uforpligtende tilbud, eller du kan gå ind på deres hjemmeside og se nogle billeder af de opgaver, som de har udført, så du kan få en fornemmelse af det flotte stykke arbejde, de udfører for deres kunder.

Malermester i Hjørring

Vigtige nøgleord: Malermester Hjørring, Malerfirma Hjørring, Maler Nordjylland