Lidt af hvert

Guide: Gode gaver til en handyman som har alt

Vi kender alle typen. Det er ham, der køber noget, når han mangler det. Det er naturligvis fint, men når det bliver jul, er sokker det eneste ønske han kan komme på. Så hvad køber man til en handyman, der har alt, hvad han overhovedet kunne drømme om? Nedenfor forsøger vi at komme med nogle gode gaveidéer, som måske kan hjælpe dig på rette vej.

Hvis ikke der er nogle af nedenstående idéer, der giver mening for din handyman, så kan du finde mange flere forslag til gaven til manden der har alt. Samtidig kan du altid kontakt kundeservice hos GaveAvisen.dk for at få mere rådgivning.

Oplevelser er en sikker vinder

Når man allerede har alle de materielle ting, som man ønsker sig, så bliver man glad for oplevelser, som man kan mindes længe. Det kan være alt fra en tur i luftballon til et kokkekursus. Er han mere til kaffe eller jagt, kan man også give baristakurser og undervisning i undervandsjagt. Mulighederne er mange – og hvis man kan finde en måde at gøre ham endnu bedre eller endnu mere hooked på en af de mange interesser, som en handyman ofte har, ja så bliver det sandsynligvis en succesfuld gave.

Hvis muligt, kan du forsøge at give en oplevelse, som han kan lave sammen med dig. På den måde har i et minde sammen, som I kan glædes over i mange år fremover. Derudover, kan det være at det resultere i en ny fælles hobby, som eksempelvis skydiving eller ølbrygning.

Værktøj i høj kvalitet

Er du helt blank i forhold til, hvilken type af oplevelser, der kunne være de rigtige for din handyman? Så kommer man altid langt med værktøj i høj kvalitet. Man kan aldrig have en skruetrækker eller en svensknøgle for meget

Hvis du er heldig, kommer han endda til at bruge værktøjet, når du en dag får brug for hjælp til en ny terasse, til et legehus til ungerne, eller noget helt tredje. Det er jo bare en win-win situation.

Brugbart grej

Hvis der er en ting, som en handyman elsker, så er det grej. Det kan være alt fra det nyeste smartwatch til en pandelampe, der kan gøre nat til dag. Vælger du at købe grej til ham, der har alt, er det en god idé at finde noget, der matcher med hans hobbyer. Cykler han eksempelvis på mountainbike, kunne et smartwatch eller et actionkamera være en god idé. Er han mere typen, der roder med biler, kunne en vakuumtester være en god gave.