I husetInde i husetStuen

Giv dit hus et unikt præg med danske designmøbler

Vi danskere er så heldige at vi stammer fra en stolt tradition af danske møbeldesignere. Disse ikoniske møbler har gjort at Danmark er blevet verdenskendte for vores smukke – minimalistiske og skandinaviske design.

Det er møbeldesignere som eksempelvis Hans J. Wegner, der har bidraget til at sætte Danmark på kortet. Wegner er kendt for sine lænestole og sofaer – nogle af dem produceret i læder – og som stadig flere årtier senere fortsat er moderne. For det er det smukkeste ved danske designermøbler – de er tidløse.

Danske designmøbler er en god investering

Danske designermøbler er en god investering af flere åbenlyse årsager. Det første er at møblerne er tidløse, og så længe at der bliver passet på møblerne, så bliver de aldrig gammeldags eller af mode. Tværtimod. Med tiden er de klassiske designermøbler blevet mere og mere moderne.

Foruden at de er tidløse er danske designmøbler også en god monetær investering. Køber du møblerne fra et anerkendt møbelhus som fx Kollund Møbler, sikrer du at møblerne er ægte. Ægte danske designmøbler stiger faktisk i værdi hvilket kan ses på de auktionspriser som de kan få. Så når du tager på besøg på et møbelhus skal du udelukkende kigge på prisen og lade dig afskrække af den. Tværtimod. Overvej at det er ligesom med aktier og at møblerne potentielt bliver mere og mere værd så længe du passer godt på dem. Det er ikke mange brugsgenstande man kan sige det samme med.

Udskift møblerne uden merpris

En anden væsentlig fordel ved at vælge danske designmøbler i ens hjem er at man nemt kan udskifte møblerne uden at det koster mange penge. Typisk når man skal skifte møbler koster det en del penge idet man skal anskaffe sig nye møbler og den gamle værdi stortset er tabt men sådan forholder det sig ikke med danske møbler. For med de danske møbler kan du få samme pris for dem, som da du købte dem, og hvis du er heldig endnu flere penge. Det betyder at når du skal skifte møbler er der ikke en stor udgift forbundet med det.

Tag dine forholdsregler

En sidste ting man skal være opmærksom på, når man ejer danske designmøbler, er at de desværre også er populære i kriminelle kredse da de er let omsættelige. Derfor er det en god idé at skjule dem fra offentligt åsyn. Det vil at kan man indrette sit hjem sådan at man ikke kan se designer møbler fra fortovet er det en god idé. Alternativt bør man overveje et alarmsystem for det ville være en skam at komme hjem fra arbejde og opdage at alle ens designermøbler er forsvundet.