HavenInde i huset

Sådan laver du dit hus om til en Airbnb

Airbnb bliver kun større og større, hvilket også er, hvorfor så mange begynder at overveje, om deres hus kunne tjene lidt ind som Airbnb. Det er dog ikke altid lige nemt at regne ud, hvordan man laver sit hjem til en Airbnb.

Heldigvis kan du læse mere, om hvordan du gør det selv her.

Få dit hus i stand

Når folk er på ferie, så vil de gerne kunne slappe helt af, og det er nemmest at gøre i et hjem som er renligt. Derfor kan det være en god ide at gøre ordenligt rent og rydde op, inden du tager billeder af dit hjem til din Airbnb-profil. Du skal også altid sørge for at gøre ordentlig rent, inden der kommer lejere. Det kan også være, at du skulle fikse noget af det, som har irriteret dig længe ved dit hjem. Det kan være en dør som knirker, eller måske en plet på væggen som skal males over. Du burde også finde et opbevaringssystem, som du kan aflåse, til alle dine personlige ejendele. Det kan være ting, som du er ømme over, børnenes legetøj eller familiefotos, som du ikke vil have fremme, når du lejer dit hjem ud. Her kan du overveje et par skabe i kælderen, som du kan låse med en hængelås.

Lav din have til en oase

Udover huset, så kan det være smart at få styr på haven, hvis du er så heldig at have en. Især i sommermånederne vil eventuelle gæster sikkert nyde at kunne være ude i haven, så det er vigtigt, at den ser så godt ud som muligt. Du kan plante nogle blomster, trimme træerne og klippe græsset. Det er ikke altid lige sjovt at lave havearbejde, men du kan hjælpe dig selv langt ved at investere i ordentligt haveudstyr. Noget af det, som mange bruger meget i deres have, er en hækkeklipper. Hvis du investerer i en god benzin hækkeklipper, så bliver det at trimme hele haven let og hurtigt. Fordi det er en benzin hækkeklipper, så skal du ikke tænke på at skulle kunne trække ledninger ud i hele haven. Du kommer også til at spare meget tid ved at bruge en benzin hækkeklipper i stedet for en almindelig hækkesaks. Du vil også kunne spare din ryg og arme fra at overbelastet.

Find inspiration fra andre Airbnb’s

Det kan være svært at tænke sig til, hvad der gør en Airbnb god, hvis man ikke selv har prøvet at leje en. Du kan overveje at leje en Airbnb, næste gang du skal overnatte et sted. Det er dog ikke alle steder som er lige billige at leje, men så kan du heldigvis nemt finde forskellige kuponer og rabatkoder på nettet. Du kan blandt andet finde en Airbnb coupon her.