Lidt af hvert

Skab glæde i hjemmet med en julekalender i december

December giver ofte mere ro i forhold til renoveringsprojekter på bolig og haven. Der kan selvfølgelig klares mange ting indendørs, men årets afslutning er dog ofte synonym med hygge og afslapning.

 
Julemåneden er om noget, det tidspunkt på året hvor roen, romantikken og hyggen per tradition indfinder sig. Her prøver vi at samle kræfter til at gøre december hyggelig med de mange traditioner der hører sig til. Julegaver, juletræet, julefrokoster og måske årets pakkekalender til børn og voksne.

Skab glæde i hjemmet med en julekalender i december til børnene, kæresten, partner eller anden. For glæde og hygge er nemlig, hvad du får med en pakkekalender der kommer i mange typer og priser som inspirationen til manden her, viser.

Den gode julekalender/pakkekalender?

Som fortalt, så finder du julekalendere i mange forskellige typer, størrelser og priser. En julekalender er ikke kun til børnene, men også den søde tanke til ham og hende uanset jeres relationer.

Du kan købe en færdig julekalender med forskellige muligheder for indhold, hvad end det er til bedsteforældre, børn, kæreste eller anden. Helt ligesom du kan lave din egen julekalender, så den bliver skræddersyet til modtageren eller måske den stort set gratis pakkekalender.

Hvad er den gode pakkekalender? Det er logisk nok af forskellig opfattelse, nu vi alle er forskellige. Men fællesnævner må være, at modtageren bliver glad for den. Her er tanken i sig selv, noget der bør sættes pris på og glæde.

For at skabe den gode pakkekalender, skal du give noget som barnet eller den voksne bliver glad for. Til de mindre børn er det ret nemt, for de mindre aldersgrupper er glade for hele princippet med at åbne en låge hver dag og få et stykke slik, Lego ting, Pixi bog eller andet. Til voksne kræver det noget mere arbejde, især hvis du skal finde alle 24 kalendergaver frem for at købe en færdig julekalender med gin, rom, skønhed, chokolade m.m.

Find den rigtige julekalender?

For at finde den rigtige pakkekalender skal du selvfølgelig tage udgangspunkt i dit budget. 24 kalendergaver kan godt løbe op, hvis du skal finde 24 forskellige ting frem for at købe en færdig pakke med f.eks. legemad, der kan deles op og gives i kalendergaver til det mindre barn.

At finde kalendergaver til mindre priser kan være svært. Her kan butikker som Normal, Søstrene Grene, Netto rodebunkerne m.m. ofte inspirerer og give dig små sjove ting der er brugbare, og samtidig være med til at holde budgettet.

Du skal også tage højde for indpakningen. Måske du skal købe en holder eller en julekalender med påsyet ringe til kalendergaver, hvor holderen bliver hængt op på væggen. Alternativet kan også være en julesok, der dog bør købes i en ordentlig størrelse.

Alternativet til at finde gaverne og klare indpakningen, kan være at købe en af de rigtige mange, sjove, billige som dyre færdige julekalendere til de små og store.

Pakkekalender til voksne

Pakkekalenderen er skabt til børnene, hvor de første udgaver var paplåger med et billede eller tekst skrevet på. Men udviklingen har skabt en helt anden verden, hvor du i dag næsten finder flere forskellige typer pakkekalendere til voksne end til børn.

Udvalget til unge som ældre voksne dækker over julekalendere med te, kaffe, specialiteter, øl, gin, rom, whisky, portvin, chokolade, vin, makeup, neglelak, skønhed, lakrids, bolcher, karameller, voksenlegetøj og meget andet. Så du bør være i stand til at finde noget til alle, helt ligesom du finder billige som dyre julekalendere.

Pakkekalendere til børn

Til børn finder du et kæmpe udvalg fra ca. 2 år og op til tweenager/teenage alderen, hvor børnene er blevet for store til at glædes over de små kalendergaver. Her er det gode alternativ, at give teenageren adventsgaver hvor du kan give for lidt mere, da det ”kun” gælder de 4 adventssøndage.

Udvalget dækker over alverdens pakkekalendere med legetøj som Lego, Playmobil, modellervoks, Pixi bøger, Gurli Gris, Brio, legemad, Schleich, Paw Patrol og meget andet. Helt ligesom udvalget af julekalendere med slik dækker ret bredt indenfor de søde sager.