I huset

Skal du renovere huset, så opbevar dine ting i et depotrum

De fleste af os prøver på et eller andet tidspunkt i livet, at stå i en situation, hvor man får brug for, at få opbevaret et eller andet i forbindelse med flytning eller mangel på plads på en bopæl.

Det kan være man har fundet en sød kæreste, hvor man så vælger at flytte sammen. Men i starten flytter man måske sammen, i den ene eller den andens lejlighed. For senere hen at finde et større hus eller lejlighed sammen.

Problemet er så nu, at man pludselig har dobbelt op af møbler, reoler osv. Og ingen af parterne i villige til, bare at smide tingene ud. Så i sådanne situationer kan det være en rigtig god ide, at finde et depotrum og helst et der er opvarmet, nu da ens dyre møbler også skal opbevares der. Så man er sikker på, at ens møbler, seng og reoler ikke får fugt skader, da dette hurtigt vil ødelægge tingene og gøre dem værdiløse.

Hvis du også står og kunne have brug for et depotrum eller måske endda en opbevaringplads, så tager vi lige et par spørgsmål du måske kan bruge.

Hvad er et box depotrum

Et box depotrum er et sted, hvor du leje eller købe en plads. Og hvor du kan have alt fra små nips til møbler, motorcykler. Ja du kan endda leje opbevaringplads til din autocamper eller din campingvogn.

Mange lejer f.eks. et opvarmet depotrum til møbler og andet der ikke kan tåle fugt. Ja det kan være, hvis man skal have bygget om, eller man skal flytte, og datoerne ikke helt passer sammen i forhold til, hvornår man skal være ude fra gamle bolig. Og hvornår man så kan modtage nøglerne til sin nye bolig. Og i det slip imellem, kan man så vælge at opmagasinere sine møbler osv. i et opvarmet depotrum, hvor jeg har gode erfaringer med boxdepotet.dk. Men der er mange om buddet, så der må man kigge lidt efter udbud og priser, i forhold til det man ønsker at få opbevaret.

Er et box depotrum dyrt?

I forhold til om depotrum er dyrt. Der skal man måske vende spørgsmålet lidt om og spørge, om det man vil have opbevaret. Og det er værd at bruge penge på?

Man kan typisk på nettet finde priser svarende til omkring 150kr for ca. 4 m3 opvarmet depotrum. Og har man brug for leje af en trailer eller flyttehjælp. Så er der mange af disse depot udlejningssteder, der tilbyder sådanne løsninger. Så skal du flytte eller have renoveret hele hytten, og derfor har brug for opmaganisering. Så hold dig endelig ikke tilbage, med at leje et depotrum, da dette er en super nem og enkel løsning, hvor dine ting står varmt, trygt og godt.