HavenTing til haven

Få nem og billig overnatning i haven

Mange som jeg har sikkert et lille hus. Og hvor der kun lige er plads til mig og min lille familie.

Men det ændrer ikke på, at man engang imellem godt kunne tænke sig, at invitere noget familie eller nogle gode venner til at overnatte. Og man har så været på nettet og kigget på, hvad det ville koste, at få bygget en lille hytte/ et anneks til haven. Men der lander priserne på omkring 20.000kr-150.000kr. Og ja for nogen er det måske et lille greb i lommen. Men det er det ikke for mig og min lille familie.

Så det jeg fik undersøgt var!

Overnat billigt i haven!

Ved at søge rundt på nettet efter billige muligheder på, hvordan jeg kunne få venner og familie til at overnatte i haven. Så faldt løsningen hurtigt på, at godt og solidt campingudstyr var løsningen. Og fandt også stedet, som have alt det udstyr jeg skulle bruge https://www.cfhorsens.dk/

Ting du skal bruge for overnatning i haven!

Ja find nogle professionelle og store familietelte, og gerne nogle med opdelt rum, så man nemmere kan gøre brug af varmen man udånder.

Find også nogle gode kvalitets soveposer. Ja nogle der kan klare, at man sover i dem på nordpolen.

Find også nogle varme elementer som f.eks. gas eller el varmer. Så man kan lune teltet lidt op, inden gæsterne skal i seng. Og når de først kommer ind i soveposen, så går der ikke længe, før de har det varmt og godt. Og så er det først om morgen når de vågner, at de mærker den dejlige kølige morgenluft.

Og er man en god husvært, så går man lidt tidligere ud om morgen, og tænder varmen op. Så når gæsterne vågner, så kan de nemt og enkelt, kravle ud af soveposen uden de er ved at dø af kulde.

Så hvad er løsningen til billigt at kunne have overnattende gæster i haven?

Stort familie telt, soveposer og varme via el eller gas 🙂