I husetStuen

Vælg møbler til stuen – Tænk over dette!

På et tidspunkt i livet og nok flere gange end en. Der kommer tiden til, hvor man skal have skiftet sine møbler i stuen ud. Og så kommer det altid til debat, hvilken møbler man skal vælge (selvfølgelig ikke hvis du er single).

Så herunder vil jeg hjælpe med, at give dig en ny måde at træffe dine beslutninger ud fra.

Hvilket møbel er du

Hvis du f.eks. starter med at gå ind på https://ebuy24.dk/, og derinde trykker på billedet med møbler, og derefter teksten stue, og så trykker du på sofaer. Så kan du prøve, at finde det møbel du leder efter til din stue.

Overskriften hvilken møbel er du. Skal forstås på den måde, at er du den meget selskabelige type. Så skal du selvfølgelig have nogle møbler, hvor der er mulighed for at invitere gæster, så der er plads til alle. Og er det tilfældet, er det selvfølgelig ikke en chaiselong sofa du leder efter. Men mere end med masser af pladser til gæsterne.

Det kan også være du er typen, der elsker at komme hjem fra arbejde, og så lige tage en ½ time på sofaen. Og så skal det jo være en sofa, der også er rar at lægge på.

Så når du skal beslutte dig for en sofa. Så husk disse ting:

  • Hvad har du plads til i din stue. Mål op hvor den skal stå.
  • Hvem skal bruge sofaen foruden dig selv.
  • Skal du sove på den engang imellem.
  • Skal den være hård eller blød.
  • Skal du også have en lænestol?

Ja det er ikke altid helt enkelt, når man skal vælge sofaer til stuen. Så derfor er det også ekstra vigtigt, at få tænkt sig godt om. For sofaer til stuen er heller ikke helt billige. Så det er ikke bare et møbel, man lige køber et nyt af 14 dage efter. Så find dine/ jeres behov, og tænk diverse senarier ind i en dagligdagen hvor i skal bruge møblerne. Så er det måske lettere at forstå, hvad du/ i præcist har brug for og ikke brug for.

Hvor smider man møbler ud

Nu er dagen kommet, hvor i har besluttet og fundet de møbler i gerne vil have til stuen.

Så popper spørgsmålet pludseligt op i hovedet. Hvad gør vi med de gamle sofaer?

Og ja det er et rigtigt godt spørgsmål.

Der er nogle steder på nettet, hvor man bestiller de nye sofaer. Der kan man vælge de skal tage de gamle med. Og ja det er en dejlig og nem løsning.

Det kan også være sofaerne faktisk ikke er så gamle endda. Og man kan måske få en lille skilling for dem. Så der skal man oprette en salgsannonce på gul og gratis, den blå avis eller på Facebook. Og der kan man tit være heldig, at få en god pris. Og så kommer køberen også selv og henter. Eller det kan man forlange, hvis man ikke selv har trailer osv.

Man kan også vælge selv, at køre det på genbrugspladsen. Og det kræver man har en trailer, eller man kan låne en. Og så er det selvfølgelig lidt arbejde i, at få løftet disse møbler til traileren, og ud igen på genbrugspladsen osv.

Så ved ikke hvilken løsning du vil vælge?