HavenTing til haven

Lav din egen honning i haven

Bliv din egen biavler i haven. Og oplev sundheden og det økonomiske aspekt i, at lave sin egen honning i haven.

[På mobil drej da smartphone i vandret stilling for at se nedstående billeder og tekster korrekt]

Biogan Blomster honning flydende Ø - 500 gr
Pris:
70,20  

Bestil Varen Her

Økologisk blomsterhonning Denne økologiske blomsterhonning smager sødt og er med til at give dejlige sommerfornemmelser. Honningen kan bruges til mange ting som bl.a. at søde maden, til drinks, müsli og til at komme på brød. Opbevaring: tørt og køligt. In

Allos Honning vildblomst Ø - 500 g
Pris:
99,95  

Bestil Varen Her

Økologisk Vildblomst Honning fra Allos Denne skønne honning er fremstillet af honningbier, som har indsamlet nektar og pollen fra vilde og friske blomster. Resultatet bliver en fantastisk aromatisk honning med en naturlig sødme og et mildt element af blom

Biogan Mandler Ø - 500 gram
Pris:
102,60  

Bestil Varen Her

Økologiske mandler fra Biogan Biogans økologiske mandler er store og gode mandler. Mandlerne er gode at spise som en snack, men kan også bruges i müsli og bagning. Mandlerne er også gode at riste i f.eks. salt eller honning, for at opnå den smag man ønske

Biogan Akaciehonning Ø - 500 gram
Pris:
118,26  

Bestil Varen Her

Økologisk akaciehonning Denne populære og økologiske akaciehonning er sød og mild. Honningen egner sig særlig godt til sødning af mad og drikke samt som en erstatning for sukker. Opbevaring: tørt og køligt. Indhold: 500 g.

Hvad er honning

Honning er et ægte naturprodukt der laves af mere end 6.000.000.000 honningbier i Danmark. Ja alle disse bier suger forskellige typer af nektar, fra de forskellige blomster som er derude.  Og selve honningen man får produceret, smager faktisk af alle disse forskellige typer blomster, som f.eks. Lynghonning, rapshonning, akaciehonning, lavendelhonning osv.

Lav din egen honning i haven

Det at lave sin egen honning, er faktisk ikke så avanceret. Og ja det er muligt at lave, ude i sin egen have.

Det du skal være opmærksom på er, når du har anskaffet dig en bistade. Så der hvor din bistade skal stå i haven. Der skal man vælge, et roligt og et lyst område. Og gerne tæt ved en høj hæk. Da dette er med til, at når bierne skal ud og lede efter nektar. Så er de tvunget til at søge op i luften, for at komme over hækken. Og bierne har også brug for vand. Så gerne et område, hvor der er lidt rent vand i nærheden.

Hvis man mener det alvorligt, med at få sin egen biavl i haven. Så vil jeg råde dig til, at finde et begynder kursus for biavl. Så man får man også en god grundviden på plads. Og sikre sig selv og andre, da bier kan være farlige, hvis man ikke gør tingene på den rigtige måde, og i sært hvis man er allergisk over for bistik.

Du skal vide, at selv om bierne kun flyver omkring om sommeren, så skal de stadig passes og ses til hele året. Og om vinteren skal de fodres med en dej af sukkerglasur. Og i sådan en vinterperiode, kan sådan en bi familie spise 15 kilo sukker. Men så er de også i tip top form, når man når hen til sommeren.

[På mobil drej da smartphone i vandret stilling for at se nedstående billeder og tekster korrekt]

Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

Er honning sundt

I forhold til om honning er sundt eller usundt. Så findes der forskellige holdninger/ meninger omkring dette. Men hvis man som jeg, tror på det er sundt da bier er en del af naturen, og de henter nektar fra blomsterne ude på markerne. For derefter at flyve hjem til deres bistade hvor honningsprocessen går i gang. Så kan man høste glæde, af alverdens sundhed bier kan give, som er kort beskrevet herunder.

Ja honning hjælper f.eks. mod:

  • Sårbehandling
  • Halsbetændelse
  • Depressioner
  • Bistik
  • Indenholder vitaminer
  • Osv.

Ja honning er godt for mange ting. Så spørger du mig, så er der ingen tvivl om at honning er sundt. Og det vil helt sikkert være en god ting, at få en bistade nede bag i ens have!

[På mobil drej da smartphone i vandret stilling for at se nedstående billeder og tekster korrekt]

Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.