BørneværelsetInde i husetStuen

Derfor er det vigtigt at finde de helt rigtige gardiner til hjemmet

Man kan tænke gardiner bare er noget man skal have fundet. At det kan være ligegyldigt hvilken farve de har, hvilken slags de er eller hvilken længde de har. Men realiteten er at gardiner faktisk udgøre en stor del af dit rums udseende, og den lille ændring det er at skifte gardiner, kan give rummet et helt nyt look.

Har du store vinduer kommer dine gardiner trodsalt til at fylde en rigtig stor del af rummet.

Du ved nok allerede at male det ændre virkelig hele rummets udstråling, og det er faktisk det samme med gardiner. Som sagt, har du store vinduer kommer gardinerne trodsalt til at fylde næsten en hel væg.

De rigtige gardiner, hjælper til ordentlig nattesøvn

Når man snakker om gardiner til soveværelset, er det ekstra vigtigt at du finder nogle der er ordentlige. Gør du ikke dette, kan det nemlig ende med at gå udover din nattesøvn – og får du ikke en ordentlig nattesøvn, kan du ikke fungere ordentligt i dagtimerne.

De fleste danskere sover bedst, når der er helt mørkt på værelset. Dette opnås selvfølgelig bedst med mørklægningsgardiner, eller i det mindste meget tykke gardiner, der kan holde solen ordentligt ude.

Ordentligt tykke gardiner, giver også en større følelse af privatliv, end nogle tynde næsten gennemsigtige gardiner. Folk kan måske ikke se særlig godt ind, men hvis du kan se mørke skygger gå forbi dit vindue, føles det knap så meget som om du er alene, som hvis der er helt blokeret af.

Få installeret den helt rigtige længde

At få den rigtige længde på dine gardiner, er også ret vigtigt. Er dine gardiner for korte, kommer der til at slippe lys ned underneden på gardinerne, og er de for lange bliver gardinerne beskidte i bunden efterhånden som de bliver trukket henover gulvet.

Gardinerne skal selvfølgelig helst også passe i bredden til dine vinduer. Er der huller i siderne mellem gardinet og vindueskarmen, kommer der til at slippe lys igennem der. Er gardiner for bredt er det nok det mindste problem, men det kommer stadig til at folde på en måde der ikke er ligeså charmerende eller æstetetisk tilfredsstillende, som hvis det lige passer.

Det er derfor en god ide at få installeret sine gardiner af professionelle. Ligegyldigt hvordan du gerne vil have det, kan gardinbussen levere. Gardinbussen kører i hele Danmark, så ligegyldigt om du bor i Jylland, på Sjælland eller på Fyn kan du ringe derind.

Det er så simpelt som at de kommer ud til dig med gardinprøver på deres mange forskellige slags, du vælger dem du gerne vil have, de måler de vinduer du gerne vil have gardiner til og sørger for at sy gardinet til så det passer helt perfekt.

Når det er gjort så kommer de ud til dig og montere.

Du skal simpelthen ikke gøre andet end at vælge gardiner – og når gardinbussen kører i hele Danmark året rundt, så bliver det ikke lettere.