Lidt af hvert

Få en tryg bolighandel med professionel rådgivning

Går I med salgstanker og tænker på at sælge jeres nuværende bolig? Så kan det godt blive dyrt at hyre en ejendomsmægler, såfremt I har en bolig, der er populær og nemt kan sælges udenom en mægler.

Hvad er der så af muligheder for dette? Ja, det ser vi lidt nærmere på i denne artikel, hvor vi vil komme ind på, hvordan I kan få professionel rådgivning af et firma, der har mere end 9000 bolighandler bag sig og har fået fine og gode anmeldelser på Trustpilot. Læs med her og bliv meget klogere på den proces, der kræver rådgivning i forbindelse med jeres salg af boligen.

Få rådgivning til den sidste del af salgsprocessen

Når I vælger at stå for det, der hedder selvsalg, betyder det, at I tager jer af alle dele af salgsprocessen fremfor at overlade det til en ejendomsmægler. Her skal I selv annoncere jeres bolig på nettet, i aviser og andre analoge og digitale medier og derudover tage billeder af boligen, hvor den fremstår lækker og indbydende. Når der så kommer potentielle købere og gerne vil se boligen, skal I også selv stå for at fremvise den. Det kan være både godt og dårligt at skulle fremvise selv, fordi man også har mange følelser i spil omkring sit hjem. Her kan det være en stor fordel at lade de potentielle købere også selv gå rundt i jeres hjem, så de kan indsnuse atmosfæren og selv fornemme om boligen er noget for dem. På denne måde kan I også få et pusterum og distancere jer lidt fra, at der går fremmede mennesker rundt i jeres hjem.

Få professionel rådgivning til salgsaftalen

Når I så har fundet en køber, skal der gå en proces i gang med selve salgs-købsprocessen og her skal I sikre jer, at det foregår efter bogen, ellers kan det godt gå hen og blive en dyr affære for jer. Derfor foreslår vi, at I hyrer et professionelt firma til det, der kan rådgive jer om alt fra ansvar i forbindelse med fejl og mangler til fortrydelsesret og afslutning med salgsprovenuet i banken. Det er firmaet din-bolighandel.dk, der står for denne rådgivning.

Vælg et erfarent firma

Det er vigtigt, at I hyrer et firma med lang erfaring i de faldgruber, der kan være ved et selvsalg. På denne måde kan I gå igennem salgsprocessen på en tryg måde.