I huset

Fjern støj med lydisolering

Jeg har et par friske drenge på henholdsvis 5 og 7 år. Og når de leger, så er der godt med lyd på. Og det er jo rigtigt dejligt, da det er igennem legen udviklingen også finder sted.

Det som jeg oplevede, som var mit problem var. At jeg synes de larmede rigtig meget når de legede. Og jeg oplevede, at jeg alt for tit tyssede på dem, da jeg havde arbejds kontor lige inde ved siden af.

Jeg besluttede, at jeg ville undersøge på nettet, om der ikke fandtes en løsning til mit problem, som i dette tilfælde var larmen fra børnene.

Ja jeg tænkte lydisolering/ lyddæmpning og fandt så Dansk lydisolering, som gav mig en god pris, og derefter sendte de en mand ud, som satte lydisolering på væggen ind til mit kontor. Så nu kan børnene lege, og jeg kan arbejde uden vi forstyrre hinanden.

[På mobil drej da smartphone i vandret stilling for at se nedstående billeder og tekster korrekt]Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

Lydisolering hvad er det for en størrelse?

Hvad er lydisolering

Lydisolering er i store træk lyd som formindskes, fordi man gør nogle tiltag enten på væg, gulv eller loft (eller motorvejen osv). Eller en kombination af flere. Og dette kan være med til at nedsætte støjen markant.

Ja lige som vi kender det fra støjværn ude på motorvejen. Som i princippet er det samme, bare med nogle andre materialer og priser.

Hvad koster lydisolering

Prisen for at få lydisoleret sit hus, lejlighed eller garage, hvis man f.eks. har et band afhænger meget af, hvilken tiltag man ønsker der skal udføres.

Men hvis det f.eks. er lydisolering af et loft. Så er prisen typisk 1400-1500kr pr m2. Og så kommer prisen til materialer og maler oveni prisen.

Men ønsker man hjælp til lyddæmpning af sit hus eller lign. Så er det bedste at tage fat i firmaet man ønsker hjælp fra. Og forklar dem omfanget af den opgave man ønsker at få løst. Og så bede dem komme med et prisoverslag for at få det løst.

[På mobil drej da smartphone i vandret stilling for at se nedstående billeder og tekster korrekt]Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

Lydisolering til bil

Mange kender det sikkert. Man kører i en ældre bil, hvor det larmer vildt når man kører på motorvejen. Og der kan man faktisk til små penge, få isoleret sin bil så støjniveauet i bilen, bliver dæmpet markant. Så hader du støjen i bilen, så kan du gøre noget ved det. Ja de sætter en slags lyddæmpende puder i bilens døre, som så lukker af for det meste af støjen fra gaden. Ja det er super smart.

Så driller lyden i bilen dig. Så gør noget ved det!

lydisolering lyddæmpning