Lidt af hvert

Gør din bolighobby til din forretning

Prøv at forestille dig at kunne gøre din hobby til din daglige fuldtidsbeskæftigelse. At skulle bruge hver eneste dag på at indrette, se på nye lækre designs, mærke skønne nye materialer til møbler, gå på messer og blive inspireret og hjælpe folk med deres vildeste boligdrømme.

Hvis du har flair for boligindretning og virkelig brænder for det, kan det rent faktisk sagtens blive dit levebrød. Det kræver blot mod, tålmodighed og et godt netværk.

Er boligindretning din yndlingsbeskæftigelse?

Ligesom med mode, ændrer retningen for boligindretning sig konstant, og der kommer hele tiden nye møbeldesignere, modefarver, nye linjer og smarte tendenser. De seneste år har særligt den skandinaviske og meget minimalistiske boligindretning været ekstremt populær internationalt, og Danmark er i den forbindelse i den grad blevet sat på landkortet.

Det er derfor også et rigtigt godt tidspunkt at starte en forretning op, hvis du gerne vil leve af boligindretning – og i endnu højere grad hvis du gerne vil have succes internationalt med din virksomhed. For hvem er bedre til at indrette skandinavisk end folk fra Skandinavien selv?

Hvordan kommer du i gang med virksomheden?

Når du skal i gang med en virksomhed, er det vigtigst først og fremmest at gøre det klart for dig selv, hvad dit formål med virksomheden er. Hvad er det, der driver dig, og hvad vil du gerne kunne bidrage med? Dernæst skal du have fokus på de ting, du er dygtig til – og i endnu højere grad de ting, du ikke er dygtig til. Ingen er dygtige til alt, og det er virkelig vigtigt, at du bruger din dyrebare tid på de ting, du kan – og er dygtig til at uddelegere de ting, du ikke kan.

Dernæst skal du have dit budskab ud. Og det kræver dels et netværk, dels en rigtigt god markedsføring. Her er det en rigtigt god idé at teame up med et dygtigt reklamebureau, der forstår netop din forretning, dig og det, du kan tilbyde. Det kan derfor være en god idé at mødes med et par forskellige bureauer. Kemien er nemlig helt afgørende, når du skal have andre mennesker til at hjælpe dig med at få din forretning ud i livet. Gå til hjemmesiden her for at få gode råd til din markedsføring samt uvurderlig hjælp til, hvordan du kan brande dig selv bedst muligt.

Dette skal du være opmærksom på

Når du starter en ny virksomhed, må du ikke forvente, at du fra dag ét kommer til at tjene penge. Det tager rigtigt lang tid at etablere et brand og få folk til at stole på dit produkt, og det er netop i den forbindelse, at både markedsføring og netværk bør være dine kerne fokusområder i særligt den første tid. Men faktisk vedbliver markedsføring og netværk med at være relevant for enhver forretning, idet det er den måde, din virksomhed langsomt vokser og bliver bedre på.

Du skal væbne dig med tålmodighed og være indstillet på at arbejde hårdt og meget. Til gengæld venter drømmen lige om hjørnet – nemlig muligheden for at leve af at indrette og nørde med boligindretning.