3 valentingaver til haveelskeren

I et forhold er der ofte en der bare elsker haver. Det handler både om at tage sig af dem, at pynte dem, men måske også at komme ud og kigge på nogle steder som har nogle flotte haver.

Derfor er det jo en vildt god ide at købe en gave som matcher deres interesse. Derfor får du her 3 gode ideer til en god gave til haveelskeren.

Hvilken slags have er de vilde med?

Er deres drømmehave fyldt med blomster? Er den en masse træer? Er den en stor græsplæne med en legeplads til de små? Eller er det noget helt andet? Det gør det en del nemmere at finde den perfekte gave, hvis du har en ide om, hvilken slags have de godt kunne tænke sig.

Hvis det nu er en have med en masse blomster, så er det jo åbenlyst, at blomster til haven er en god gave. Hvorimod en der gerne vil have en perfekt græsplæne, nok hellere vil have en græsslåmaskine. Selvfølgelig er der ret stor forskel på priserne. Derfor må man lave lidt research, og finde ud af, hvad der lige passer til den pris du vil give.

Hvis de 3 ideer herunder ikke lige rammer perfekt, kan du prøve at tænke lidt ud af boksen, og overveje om der er en anden vinkel man kunne se dem på. For eksempel, hvis det er blomster der er gaven, men din partner kan bedre lide at pynte haven med noget andet, så kunne det være en flot bænk i stedet. Og er der ingen her der virker, så kan du her se, hvordan du finder gaver til ham.

En gyngestol eller hængekøje til haven

Du har nok også set de store stole der gynger. De er vildt flotte og hyggelige, og lige noget for en haveelsker. Ligesom hængekøjer, så kan de bruges til at nyde tiden udenfor i haven, og netop derfor passer begge dele perfekt som en god gave.

Et flot fuglehus til haven

Fuglehuse er både til gavn for fuglene, for at de kan få deres mad om vinteren, men også til at pynte haven. Nogle fuglehuse kan nemlig være superflotte, og virkelig moderne. De kan faktisk være med til at gøre haven mere moderne, og også fuglevenlig. Enhver haveelsker kan da kun elske at have fugle flyvende rundt i haven.

Navneskilte til planter

Er din partner også ret vild med planter, og har i mange ude i haven som kan være svært at finde rundt i? Så findes der navneskilte til planter som er supersmarte. Det er meget simpelt, du skriver bare plantens navn på skiltet, og så stikker du den ned i planten.