I husetLidt af hvert

Hav altid noget specielt til gæsterne

Uventede eller ventede, så er det godt altid at have noget til gæsterne. Kommer de for at se det nye hus eller hygge i haven, så skal de bydes på noget. Der skal selvfølgelig også være noget, når de bare kigger forbi.

Hvis du altid skal være forberedt på gæster – ventede som uventede – så er det vigtigt hele tiden at have noget at byde på. Hvad derfor altid nogle snacks og lidt lækkert at drikke stående, så du kan finde det frem, når du får besøg.

Byd på en øl

Du kan byde dine gæster på en øl. En kold øl bliver ofte forbundet med mænd, der ser sport eller snakker om at fælde træer og reparere biler. Øl kan dog sagtens være en smagsoplevelse og et samtaleemne. Med specialøl fra https://craftmakerscollective.com/ kan du byde dine gæster en anderledes øl, der kan blive centrum i samtalen for en stund.

Specialøl er fremstillet med kærlighed til håndværket, råvarerne og selvfølgelig smagsoplevelsen. Det kan sagtens være en helt speciel oplevelse for dine gæster at blive budt på en specialøl. Hav eventuelt lidt forskellige slags stående, så du kan finde noget, der passer den enkelte, og noget, de ikke har smagt før.

De alkoholfrie øl og øl med en lav alkoholprocent er ved at blive mere populære. Har du en gæst, der foretrækker sådan en, skal du naturligvis også have det stående. Der kan være flere grunde til at holde sig fra alkohol, og de alkoholfrie specialøl bliver bedre og bedre.

Byd på spiritus

Kommer dine gæster om aftenen, eller skal de blive længe, så kan du passende byde på lidt spiritus. Udvalget af spiritus hos https://craftmakerscollective.com/ er også stort.

Der er utallige muligheder med spiritus. Du kan servere en whisky eller rom, eller du kan agere bartender og blande spændende drinks. Er du ikke så erfaren med at blande drinks, kan du prøve en box med kvalitetsingredienser til drinks og lære det.

Pep indflytter- eller havefesten op med et godt udvalg af fancy drinks. De underholder både, når de skal blandes og drikkes, og når man kigger på dem. Og så kan lidt spiritus jo altid få lidt gang i en fest.

Byd på mad

Kommer gæsterne til spisning, kan du servere specialøl og spiritus til maden. Du kan også bruge det i maden. Giv dit kød god smag, tilføj et twist til sovsen og giv desserten lidt ekstra. Med øl og spiritus kan du bringe din madlavning op på et nyt niveau, der vil imponere dine gæster.

Med en lille smule forberedelse kan du slå benene væk under dine gæster med tre retter og tilhørende drikkelse. Du kan præsentere tre retter med forskellige typer øl eller spiritus og servere en passende drikkelse til. De skal selvfølgelig høre om, hvad dit valg af øl og spiritus gør ved maden og den samlede smagsoplevelse.