HavenLidt af hvert

Kom ud og lav sjove aktiviteter i haven

Ønsker du at være mere aktivt i din egen haven? Det kan sagtens være sjovt at have en have – især hvis du også har børn. Men hvilke sjove aktiviteter kan I lave? Her får du nogle bud til, hvad du kan lave for at gøre haven lidt ekstra spændende.

Køb nogle simple fodboldmål

Både piger og drenge elsker en god fodboldkamp – så hvorfor ikke indrette en del af haven til dette formål?
Det kræver blot, at du har et stykke græs, der er forholdsvis plan. Herudover er det en stor fordel, hvis du har en tæt hæk, hvor bolden ikke slipper så let ud. Sidst men ikke mindst bør du placere fodboldbanen væk fra vinduer, drivhuse og flotte krukker, der let kan gå i stykker.

Når du har fundet den perfekte placering, skal du blot investere i et par billige fodboldmål og en god bold, der passer dertil.

Skyd med buer og pile

Mange børn – både unge og lidt ældre – synes, at det er sjovt at skyde med bue og pil.
Buer og pile kan købes online til gode priser, og derved behøves dette ikke at være en dyr aktivitet.
Hvis du køber buer og pile samt en målskive, kan I få mange timer til at gå i haven. Husk dog at købe udstyr, der passer til børnenes alder.

Prøv kræfter med hardball eller softgun

Hvis du har voksne børn, eller måske blot mangler nogle sjove aktiviteter til dig selv og dine kammerater, kan i prøve kræfter med softgun.

Dette er en meget sjov hobby, som du gerne må foretage dig på privatgrund. Det kræver dog, at du er ansvarlig og er meget bevidst om sikkerheden, så ingen kommer til skade, når I spiller hardball. I kan også overveje, om denne hobby skal udøves på en bane, der er designet til formålet.

Lyder hardball som noget for dig? Bestil online på e-tech.dk, og kom hurtigt i gang med at skyde med din softgun.

Dette behøves ikke at være en meget dyr hobby, men der vil være en førstegangsydelse, når du skal købe det første udstyr. Det er dog en god investering.

Find en bane og træn med et luftgevær

Hvis du er blevet hård til at skyde med en softgun, kan du også prøve kræfter med et luftgevær. Dette våben er lidt kraftigere, og derfor anbefales det, at du kun skyder på lukkede baner med et luftgevær.

Hvis du er blevet grebet af at skyde, kan du uden tvivl få meget tid til at gå med denne nye hobby – måske kan du endda få venner eller familie med på det? Skydning er ikke den traditionelle familieaktivitet, men det kan det sagtens blive.

Bestil bue og pil