Lidt af hvert

Livet med hunden som bedste ven

Mange mener at et hus ikke er komplet uden en hund, og hvis du i tillæg har have, så er der de bedste tænkelige forhold for din firbenede ven. Her skal vi kigge lidt nærmere på, hvordan livet med hunden som bedste ven er

Måske er hunden det du mangler? 

Vi bruger meget tid på indretning og at skabe stemning i vores hjem og vores have, men nogle gange glemmer vi det, der skaber mest stemning af alt – nemlig liv. En hund kan være det du mangler for at give dit hus det liv det har brug for, og det vil også give dig en bedste ven for livet. Det er fantastisk berigende at have en hund, og det er også en god ting at lære børn om ansvar ved at have et kæledyr. For en hund er mere, end blot et kæledyr i bur, det bliver et vigtigt og uundværligt familiemedlem.  

For børn er det godt at lære sig ansvar og pligter i huset, og det at have en hund som de skal passe på, kan med fordel være en af de pligter de skal kunne overholde. Derfor er det ingen dum ide at have en hund, også for opdragelsens skyld. Der er dog selvfølgelig en række andre hyggelige ting ved at have en hund. Men det er vigtigt, at I vælger en hunderace, der passer til jeres temperament og behov.  

Med Essential Foods og Eden Petfood, sørger du også for at hunden får den helt rigtige kost og næring. Det er svært vigtigt, når man skal tage vare på en hund og gøre den til en del af familien. For det bliver en hund i højere grad, end mange andre kæledyr.  

Find den rigtige hund 

Når I har fundet ud at jeres hus mangler en hund, og I gerne vil leve livet med en hund som bedste ven, så er det på tide at vælge race. Der findes mange hunderacer at vælge mellem, og det skal gerne være et match mellem temperament og personlighedstype mellem familie og hund. Hvis I vil have en god og tryg familiehund, er en labrador eller golden retriever et godt valg. Mange familier vælger også en boxer, når de skal have en hund, der er glad for børn. Dette er også en hunderace, der forbliver hvalp mentalt hele livet, og de er udforskende, sjove og spøjse. Det er også en meget kælen hunderace, der ønsker meget kontakt og opmærksomhed.  

Hvis man vil have en lidt mindre hund, kan man med fordel kigge til hunderacer som dachshundecorgis eller pudler, hvis man vil have en meget intelligent hund. Hvis der er allergi i familien, så kan en labradoodle måske også være en mulighed? Det vigtigste er, at I finder den race, der passer til jer.