Find en flot plakat til børneværelset

Med plakater til børneværelset kan du nemt lade indretningen følge med dit barns alder og interesser

Børneværelser er ofte godt fyldt op med legetøj, bamser og dimser i alle regnbuens farver. Og de mange farvestrålende ting kan godt gøre det lidt udfordrende at indrette værelset, så det, udover at være et godt sted at lege også er pænt at se på.

Men der er masser af muligheder for at gøre børneværelset både fint og hyggeligt at være i. En flot plakat til børneværelset kan gøre en stor forskel i indretningen.

Den rigtige plakat til børneværelset kan ændre stilen og udtrykket i værelset. Med en plakat til børneværelset kan du derfor nemt og uden at gøre ret meget andet gå fra et sødt til et lidt sejere udtryk. Plakater er derfor en let måde at få værelsets stil til at følge med barnets alder. 

Find et motiv, som dit barn synes er fint

Er der et bestemt dyr, som dit barn har tabt sit hjerte til, er det hyggeligt at have en plakat med dyremotivet hængende over sengen.

Nogle plakater, fx med alfabetet eller tal, kan også bruges til at lære barnet bogstaver eller talrækker. En plakat med et verdenskort er sjov for det lidt større barn. I kan kigge på plakaten sammen og måske tale om en ferie, I har været på eller har planlagt. I kan også tale om, hvordan det mon er at bo på Grønland, i Afrika eller Kina. Hvordan er vejret der, og hvad kan man lave, når man bor et sted, hvor der er meget koldt eller varmt?

Plakater til babyværelset

En plakat på babyværelset kan være prikken over i’et og virkelig gøre en forskel for stemningen i værelset. Plakater til babyværelset kan samle indretningen og understrege jeres stil. Er I f.eks. glade for den grafiske stil, kan den gå igen i babyværelset med enkle børnemøbler og grafiske plakater. En romantisk eller retro stil kan også nemt føres videre i babyværelset med møbler og plakater i den stil. 

Prøv dig frem med farver

En plakat til børneværelset er også en god måde at skabe et tema i værelset. Fx et jungletema, superheltetema eller et gamertema. I kan også vælge en plakat med en sød tekst, som taler til jer.

Hvis du har valgt at male en eller flere vægge i børneværelset i en farve, kan det være sjovt at eksperimentere lidt med forskellige plakater. Nogle vægfarver og motiver og baggrundsfarver på plakater spiller virkelig godt sammen og fremhæver hinanden på fineste vis. Prøv jer frem, og se, hvordan udtrykket ændrer sig. 

Personlig plakat til børneværelset

Der findes flere steder, hvor du kan købe plakater til børneværelset. Villavejen er et af dem. Virksomheden tilbyder også flotte højdemålere, som er en virkelig sjov måde at følge barnets vækst på, og andet interiør som knager, spejle og lamper.