HavenTing til haven

Nedgravet trampolin til haven? – Bliv lidt klogere her!

Er du også en af dem med små børn. Og som har fundet ud af, hvor meget krudt sådan et par størrelser har i rumpetten.

Derfor har jeg og konen også besluttet, at vi ville købe noget der kunne krudte dem lidt af. Men hvad skulle vi dog vælge? Skulle det være et par fodboldsmål til haven, eller en nedgravet trampolin.

Havetrampolin til børn faldt valget på. Og hvorfor vi har valgt dette er, at det giver så meget stimuli til børnenes sanser. Og det styrker vildt meget deres balance, og så er det også noget der kan bruges, når der er venner på besøg.

Herunder ser du forskellige udvalg af trampoliner:

Vi kiggede en del på, om vi skulle vælge en fritstående trampolin, eller ville skulle vælge en der var nedgravet. Og vi synes bare, der var flere ting der talte for en nedgravet trampolin som:

  • Den blæser ikke væk i stormvejr.
  • Den går ud i et med græsplænen.
  • Du skal ikke kravle op på en stige, for at komme op på trampolinen.

Nu da vi havde besluttet, at vi ville have en nedgravet trampolin, så skulle vi lige finde ud af, hvordan gør vi så det, og hvad skal vi ellers beslutte. Og det har jeg skrevet lidt mere om herunder.

Nedgravning af havetrampolin

En nedgravet trampolin er ca. 30 cm i højden. Så denne er meget nem at komme op på, når der skal hoppes. Og man mindsker også risikoen for, at børnene får skader, når de hopper og f.eks. falder udenfor trampolinen.

Men når man skal have sådan en nedgravet trampolin, hvor dybt skal hullet så være? Ja det er meget forskelligt og derfor er det også Meget vigtigt, at man får kigget i den medfølgende manual.

Vi fandt også ud af, at der rådes til at trampolinen tages ned i vinterhalvåret. Og at man så skal dække hullet til, så børn og dyr ikke falder ned i hullet (det må vi se om det er noget vi får gjort, i den travle hverdag når man har børn).

Nedgravet trampolin med eller uden net

Nu var vi ikke i tvivl om, at det var en nedgravet trampolin vi skulle have. Men så fandt vi ud af, at vi også skulle beslutte os, om det skulle være en med net rundt om trampolinen. Eller om man tog den lidt mere vovede løsning. Altså en trampolin uden net.

Der er rigtig mange på nettet der er fortaler for, at få net på sin trampolin. Og vi kunne da også godt se logikken i dette. Men vi har dog alligevel valgt en løsning uden net. Og nu da vi skal være helt ærlige, så har vi også fået en firma til, at klare nedgravningen og opsætningen af trampolinen for os. Da vi simpelthen ikke orkede det selv, at stå der med spaden og brugsforvirringen.

Men er du gør det selv typen. Så se videoen derunder der viser, hvor nemt det kan gøres. Når der skal graves hul til en trampolin til haven.

Held og lykke og godt hop fremover 🙂